vedugnsbakning.se

vedugnsbakning.se

vedugnsbakning.se

En blogg för de som redan har en vedeldad bakugn, eller för de som tänker bygga en, eller helt enkelt för dem som har ett intresse för denna avancerade och krävande men mycket roliga form av bakning

bakstatistik för 2015

bakningPosted by mats krantz Sat, March 05, 2016 17:12:30
Bak tillfälle Datum Knäcke-bröd Skärgårds-kaka Rågsikte-kaka Frans-bröd Pain Rustique Rysk bröd Dansk bröd Skorpor Stompen Pizza Köttgryta
1 01-jan








12

2 12-feb 16 8
10 4 4 4 162

1
3 22-feb








15

4 26-mar 16 8
10 4 4 4 150

1
5 15-maj 16 8 8 10 4 4 4 154

1
6 27-maj








16

7 18-jun 16 8 8 10 4 4 4 158

1
8 25-aug 16 8 8 7 4 4 4 162

2
9 16-okt 16 8 8 10 4 4 4 176

1
10 20-nov 16 8 8 10 4 4 4 164 8
1
11 05-dec








26















Total 2015
112 56 40 67 28 28 28 1126 8 69 8
Tidigare år
1822 996 706 847 424 508 382 20619 75 816 22
Totalt
1934 1052 746 914 452 536 410 21745 83 885 30














Här är 2015 års bakstatistik. Mina barn tycker att jag är en "Rain Man" med mitt registrerande, och i viss mån kan jag hålla med. Det är lite vrickat att hålla på som jag gör, men samtidigt är jag en gammal produktionsman, och då håller man reda på vad man gör.
Värt att notera är att jag sedan starten våren 2007 har jag bakat nästan 2000 knäckebröd, över 1000 skärgårdskakor och hela 21745 skorpor. Dessutom minst 1500 limpor av skiftande slag, så nog har det blivit lite bröd genom dessa nio år. En hel del ved levererat av Wedhandlar Wedholm från Weltorps Wed och diverse UPA har det också förbrukats och två gånger har sotaren varit på besök, så det är inget fel på aktiviteten.
Bakåret 2016 har redan börjat, och när det sker något rapporterar jag det på denna blog, som hör och häpna, besöks av mellan 30 och 50 besökare varje dag. Det tycker jag är fantastiskt. Jag skall försöka att leva upp till alla dessa besökares förväntningar så gott jag kan.



  • Comments(3)//www.vedugnsbakning.se/#post236